FAQ

Hieronder een aantal veel voorkomende vragen.

Financial lease

Voor het indienen van een vrijblijvende Financial lease aanvraag hebben wij uw kvk nummer, bedrijfsnaam, email adres en telefoonnummer nodig, vaak kan het zo zijn dat wij een kopie rijbewijs en uw IBAN nodig hebben.

Als particulier kunt u bij ons ook goed terecht om een auto te leasen, hiervoor hebben wij alleen uw telefoonnummer nodig om telefonisch uw aanvraag door te nemen.

Vaak bieden wij ook mogelijkheden voor een lease zonder jaarcijfers, deze zijn dus niet altijd nodig!

Met een negatieve BKR notering wordt het erg lastig om een auto te leasen, wel zijn er mogelijkheden via ons als u 50% van het aanschafbedrag kunt aanbetalen.

Wij bieden zeker mogelijkheden voor starters, houdt wel rekening met het feit dat er waarschijnlijk een aanbetaling vereist is.

Als uw onderneming korter dan een jaar bestaat moet u rekening houden met een aanbetaling van 30%, bestaat uw bedrijf tussen de 1 en 3 jaar komen wij vaak ook weg met een aanbetaling van 20-25% en als uw bedrijf langer dan 3 jaar staat ingeschreven bij het kvk zijn er vaak mogelijkheden zonder aanbetaling.

Dat kan natuurlijk, maar aangezien wij een eigen leasemaatschappij hebben  www.adelaarlease.nl kunnen wij u in 95% van de gevallen een scherper voorstel doen dan uw eigen leasemaatschappij!

Absoluut! ook als er al een lease op uw eigen auto loopt kunnen wij wat voor u betekenen, ongeacht van waar deze lease in ondergebracht.

Garantie & inruil

Wij zijn uiteraard een officiële BOVAG partner, dat houdt dus in dat als u kiest voor een BOVAG garantiepakket bij de aanschaf van een van onze auto´s u 100% zekerheid heeft en wordt beschermd bij de aanschaf van uw voertuig.

Via deze link kunt u zien wat er voor particuliere kopers allemaal onder de BOVAG garantie valt.

Bovag garantie

Zelfs als u er voor kiest om geen BOVAG garantiepakket bij te kopen krijgt u van ons altijd 1 maand huisgarantie.

Nee, afleverkosten kennen wij niet! de prijzen waar wij mee adverteren zijn All In prijzen, alleen als u kiest voor 6 maanden BOVAG garantie rekenen wij meerkosten!

Inruil is bij ons ALTIJD mogelijk, houdt wel rekening met handelsprijzen.

Algemeen

Vragen van deze aard worden bij Adelaar Auto´s niet in behandeling genomen.

Jazeker, als uw droomauto er bij ons niet tussen staat kunnen wij deze binnen de kortste keren in huis halen! informeer direct naar de mogelijkheden.

Bij Adelaar Auto´s zijn wij altijd op zoek naar mooie auto’s! Neem direct contact op voor een taxatie!

U bent bij ons altijd welkom, als u graag een proefrit wilt maken of een specifiek model wilt bezichtigen werken wij uitsluitend op afspraak, dit om echt de tijd voor u te kunnen nemen.

Proefrit

Proefrit maken?

In onze showroom vind je een ruim aanbod occasions van diverse merken. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen. Interesse in een specifieke auto? Plan een proefrit in!

Ik wil een proefrit maken